DEAR DIARYSKÖNHET

Supersöt goodiebag..

Godmorgon! 🙂

Jag fick så otroligt många fina goodiebags under Sthlm Beauty Week som pågick tidigare i veckan, mellan tisdag och torsdag.. 😎 Däremot blev jag snuvad på självaste nyhetsbagen som var ämnad för press och influencers, vilket kändes riktigt tråkigt! Just den goodiebagen är ju faktiskt viktigast om ni frågar mig, eftersom den innehåller nyheter, information och produkter från alla företag på plats.. Så att vissa inte kunde hålla fingrarna i styr förstörde såklart, inte bara för min del utan även för ALLA stackars företag som inte fick samma räckvidd som dom skulle fått om all press fått varsin goodiebag.. Men nog om det nu!

Här är ju utan tvekan en SUPERSÖT goodiebag, i alla fall om ni frågar mig haha.. Kan ju bero på att jag har en förkärlek för ananas, enhörningar och masker av alla de slag – extra spännande ska det bli att testa ”läppmask” som ska sitta på i ungefär 15 minuter! 🙄 Hur ska jag klara av att vara tyst så länge!? Inte för att jag brukar prata så mycket haha.. Eller jo, det brukar jag nog när jag tänker efter! Hur som helst, jag ser fram emot att testa dessa söta produkter..

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.