DEAR DIARYSKÖNHET

Dubbla ansiktsmasker..

Hej! 🙂

Jag skämmer bort mig själv med inte bara en, utan två stycken ansiktsmasker för att boosta min hud efter en hektiskt vecka med event.. 😉 Först kör jag en lermask som rengör på djupet i 10 minuter, därefter en sheet mask för att återfukta huden i 20 minuter.. Sist applicerar jag en nattkräm för att ge min hud en maximal boost, vilket mitt ansikte verkligen behöver efter en vecka med alldeles för mycket smink och även för lite sömn haha! Snacka om dålig kombo..

Lermasken är från Loelle och fungerar superbra för min hud så länge jag blandar i olja, annars finns det risk för att den torkar ut huden.. Andra masken är en “slice sheet” som jag inte har testat innan.. Mitt första intryck är att den svalkar, återfuktar och ger lyster.. 😛 Kan faktiskt rekommendera bägge produkterna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.