DEAR DIARYEVENT

Sailor bar – invigning

 

Wow.. 🙂 Jag var ju som sagt inbjuden till säsonginvigningen utav Sailor Bar som anordnades av Erwik Communication i vanlig ordning.. Så fort vi kom ut på hotellets fina takterass välkomnades vi med musik, drinkar och buffé. Alling var supergott, supertrevligt och även supersomrigt haha! 😉 Med andra ord bjöds vi på en lyckad invigning med bra mat, sommarkänslor och uppträdanden under kvällen! 😎 Det började dock blåsa kallt och göra ont i min höft efter ett tag, så vi bestämde oss för att ta en ganska tidig kväll trots att det var så himla mysigt på eventet.. Hälsan går ju faktiskt först, i alla fall efter en större operation.

Givetvis tänkte jag bjuda er på en härlig och inspirerande foto-bomb som beskriver säsonginvigningskvällen en aning bättre..

Supergoda mini-hamburgare serverades med diverse tillbehör.. 😛 Glädjespridaren Anna Saletti var såklart på plats under kvällen.. 🙂 Så kul att träffa henne igen!Ja, ni ser ju hur bortskämda vi blev med ALLT som fanns att välja mellan på plockmats-buffén..Mr. K var såklart klädd i en mörkblå kavaj och vit skjorta för att matcha kvällens sjötema. 😎 Och självklart togs det en triljon fotografier i vanligt ordning under kvällen haha.. 😉 Ååh, jag gillar verkligen den här bilden på mig och Anna. 🙂 Supermysig, glatt och somrigt ju..Måste erkänna att jag blev riktigt imponerad av Mr. K’s fotovänliga tallriksupplägg hehe.. 😳
Haha.. Jag var ju bara tvungen att fota den här coola kaktusen! 😆 Supersöt i sina brillor ju.. Gizzy och Jellica var såklart på plats också – så mysigt att få umgås med dessa bloggare.. 🙂 

2 thoughts on “Sailor bar – invigning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.