DEAR DIARY

Lyckligare nu..

Godmorgon! 🙂

Jag är helt slut i hela kroppen efter en otroligt roligt vecka med fantastiska människor, olika event och nya upplevelser.. 😉 Så jag tänkte faktiskt spendera min fredag med att blogga, redigera podd och planera ifrån mitt absoluta favoritställe, nämligen solstolen haha! Eller ja, mitt ”absoluta favoritställe” är nog att ta i för mycket när jag väl tänker efter.. Men det är ju bra mycket bättre än att sitta inomhus! 😎 Däremot måste jag bara åka hem först, i skrivandets stund är jag nämligen hemma hos Mr. K eftersom vi var på ett härligt event igår.. Så först ska jag väl ta mig hemåt, därefter ska jag sätta mig ute i solen för att jobba.

Förresten, jag vet inte om ni har lagt märke till att jag är så mycket gladare efter operationen..? Att vara fast med mina otroligt fula kryckor är såklart inte kul, men trots det känner jag mig som en mycket lyckligare person nu. Om det bara beror på min operation vet jag inte, men det spelar faktiskt ingen större roll..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.