ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Lyckligare nu..

Godmorgon! 🙂

Jag Ă€r helt slut i hela kroppen efter en otroligt roligt vecka med fantastiska mĂ€nniskor, olika event och nya upplevelser.. 😉 SĂ„ jag tĂ€nkte faktiskt spendera min fredag med att blogga, redigera podd och planera ifrĂ„n mitt absoluta favoritstĂ€lle, nĂ€mligen solstolen haha! Eller ja, mitt ”absoluta favoritstĂ€lle” Ă€r nog att ta i för mycket nĂ€r jag vĂ€l tĂ€nker efter.. Men det Ă€r ju bra mycket bĂ€ttre Ă€n att sitta inomhus! 😎 DĂ€remot mĂ„ste jag bara Ă„ka hem först, i skrivandets stund Ă€r jag nĂ€mligen hemma hos Mr. K eftersom vi var pĂ„ ett hĂ€rligt event igĂ„r.. SĂ„ först ska jag vĂ€l ta mig hemĂ„t, dĂ€refter ska jag sĂ€tta mig ute i solen för att jobba.

Förresten, jag vet inte om ni har lagt mÀrke till att jag Àr sÄ mycket gladare efter operationen..? Att vara fast med mina otroligt fula kryckor Àr sÄklart inte kul, men trots det kÀnner jag mig som en mycket lyckligare person nu. Om det bara beror pÄ min operation vet jag inte, men det spelar faktiskt ingen större roll..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.