ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Nomineringsfest & mingel..

Hej! 🙂

Jag var pĂ„ en supermysig ”nomineringsfest” med Mr. K inför en ny influencer-gala som kommer gĂ„ av stapeln i oktober.. 😉 Lifestyle Awards kommer ge ut priser till bloggare, youtubers och andra kĂ€nda profiler under en fĂ€rgsprakande kvĂ€ll i höst.. Och fram tills dess mĂ„ste vi ju sĂ„klart gĂ„ in för att rösta pĂ„ vĂ„ra absoluta favoriter som blivit nominerade i olika kategorier – ni kan rösta en gĂ„ng per dag fram tills i höst, det gör ni enkelt pĂ„ deras hemsida HÄR! SjĂ€lv har jag ju röstat som en galning eftersom jag tycker att mina favoriter verkligen förtjĂ€nar ett pris.. 😛 Vilka tycker ni ska vinna? Spana in alla nominerade..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.