ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Några fotografier..

Hej! 🙂

Jag ska alldeles strax ta en varm dusch, tvätta mitt hår, kanske lägga en ansiktsmask och göra mig fin inför en mysig kväll.. 😉 Har nämligen bjudits in till en säsonginvigning som jag tänkte gå på tillsammans med ingen mindre än Mr. K.. Med andra ord ser jag fram emot en fin kväll! Sailor Bar heter förövrigt stället som vi ska inviga inför sena sommarnätter.. Har ni varit där någon gång? Om inte kan ni kika in efter kl. 20:00 ikväll – dörrarna öppnas för allmänheten då.

Hittade precis några fotografier i min kamera som togs på Amanda, Jellica, mig och Mr K igår.. 😎 Charmiga haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.