BEHANDLINGARDEAR DIARYEVENT

Sthlm beauty week 2018

Godmorgon! 🙂

Jag hade en helt magisk start pĂ„ Sthlm Beauty Week 2018 med underbara bloggare, inspirerande företag och spĂ€nnande behandlingar.. 😉 Vad jag gjorde för behandling under första dagen fĂ„r ni se i min videoblogg som kommer upp inom kort.. Prenumerera pĂ„ min kanal för att fĂ„ notiser om nya vloggar direkt.

Vid entrĂ©n sprang jag pĂ„ flera bloggare som jag kĂ€nde, bland annat Mediamamman som var minst lika taggad som mig pĂ„ att kickstarta veckan.. DĂ€refter gick vi till pressfrukosten som hölls för press och influencer för att höra mer om företagens olika produkter och nyheter! Efter frukosten mötte jag upp nĂ„gra andra bloggare frĂ„n min bloggportal för att besöka utvalda montrar och fotograferas tillsammans med dom.. Och givetvis ska ni fĂ„ se dessa bilder sĂ„ fort fotografen har skickat över, eller lagt upp dom pĂ„ portalens hemsida.. MĂ„nga företag var pĂ„ plats, vilket var otroligt kul! 😛 DĂ€remot hann jag ju inte med alla eftersom jag var tvungen att vila min nyopererade höft med jĂ€mna mellanrum, sĂ„ istĂ€llet pratade jag med dom som kĂ€ndes mest intressanta för min del.

HĂ€r har ni Mediamamman och mig precis innan dörrarna slogs upp.. 🙂 UpptĂ€ckte supergulliga “lĂ€ppmasker” som kĂ€ndes helt fantastiska pĂ„ huden.. 😛Dagens look bestod utav en svart jumpsuit, ONLY-kappa, JFR-solglasögon och GINATRICOT-vĂ€ska.. Hade en mysig pratstund med mĂ€rket “Silicea” som ska bli spĂ€nnande att testa framöver.. Profilen Maja Nestorov var sĂ„klart pĂ„ plats med sitt underbara leende och sprudlande humör.. 😀 MĂ„nga sminkmĂ€rken var pĂ„ plats under dagen, bland annat det hĂ€r med sitt fĂ€rgglada sortiment! Jag, Angelica och Gizzy med pĂ„ tok för mĂ„nga goodiebags passade pĂ„ att fotograferas ihop.. 😉 Och dessa smĂ„ “rollers” skulle jag verkligen vilja pröva efter att ha pratat med företaget igĂ„r! 😛 SĂ„ coola..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.