DEAR DIARYEVENTSKÖNHET

INC.redible..

Hej! 🙂

Jag var på en riktigt cool fest för makeup-märket INC.redible tillsammans med många kända profiler och bloggare på Hallwylska igår.. 😉 När vi kom in på röda mattan fick vi såklart läpparna målade av duktiga makeupartister med produkter som är som gjorda för sena festivalkvällar med vännerna! Varför ser ni nog på bilderna nedanför haha.. Våra läppar lös som bara den så fort vi kom in på röda mattan och bländades av både kamerablixtarna och UV-lamporna..

När jag kom in på själva eventet var ju verkligen ALLA på plats.. Vart jag än vände mig fick jag syn på bekanta ansikten! Många utav bloggarna som minglade runt hade jag inte sett på flera månader eftersom vi alla haft mycket på varsina håll! Så det var superkul att få ses, umgås och prata om vad som hänt i våra liv.

Gästerna anlände och fotograferades med nyfixade läppar och stora leenden på ”röda” mattan.. 😉 Bloggaren Filippa Kronholm som jag inte sett på evigheter dök upp som en glad överraskning i minglet.. 🙂 Mys!Dessa kvinnor är fantastiska.. 😎 Hannah Gerner, Jessica Berghult, Gizzy & Amanda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.