DEAR DIARYEVENT

INC.redible..

Hej! 🙂

Jag var pĂ„ en riktigt cool fest för makeup-mĂ€rket INC.redible tillsammans med mĂ„nga kĂ€nda profiler och bloggare pĂ„ Hallwylska igĂ„r.. 😉 NĂ€r vi kom in pĂ„ röda mattan fick vi sĂ„klart lĂ€pparna mĂ„lade av duktiga makeupartister med produkter som Ă€r som gjorda för sena festivalkvĂ€llar med vĂ€nnerna! Varför ser ni nog pĂ„ bilderna nedanför haha.. VĂ„ra lĂ€ppar lös som bara den sĂ„ fort vi kom in pĂ„ röda mattan och blĂ€ndades av bĂ„de kamerablixtarna och UV-lamporna..

NÀr jag kom in pÄ sjÀlva eventet var ju verkligen ALLA pÄ plats.. Vart jag Àn vÀnde mig fick jag syn pÄ bekanta ansikten! MÄnga utav bloggarna som minglade runt hade jag inte sett pÄ flera mÄnader eftersom vi alla haft mycket pÄ varsina hÄll! SÄ det var superkul att fÄ ses, umgÄs och prata om vad som hÀnt i vÄra liv.

GĂ€sterna anlĂ€nde och fotograferades med nyfixade lĂ€ppar och stora leenden pĂ„ “röda” mattan.. 😉 Bloggaren Filippa Kronholm som jag inte sett pĂ„ evigheter dök upp som en glad överraskning i minglet.. 🙂 Mys!Dessa kvinnor Ă€r fantastiska.. 😎 Hannah Gerner, Jessica Berghult, Gizzy & Amanda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.