DEAR DIARY

Mot pressfrukost..

Godmorgon! 🙂

Jag hade sĂ„ fullt upp med sjukgymnastik, skönhetsbehandling, fotografering och event att jag inte ens hann blogga igĂ„r.. 😼 Eller blogga hann jag ju faktiskt, men bara pĂ„ morgonen innan jag Ă„kte kors och tvĂ€rs över hela stan haha.. Ärligt talat förstĂ„r jag inte hur jag orkar boka upp mig pĂ„ sĂ„ mĂ„nga grejer under en och samma dag, men roligt var det i alla fall sĂ„ jag tĂ€nker verkligen inte klaga pĂ„ tidsoptimisten i mig! 😉 DĂ€remot mĂ„ste jag erkĂ€nna att jag misslyckades med att vlogga i kaoset.. Och dĂ€rför bestĂ€mde jag mig för att kasta filmklippen i skrĂ€pkorgen – om ni frĂ„gar mig förtjĂ€nar ju ni det bĂ€sta, vilket dessa klipp inte var!

Nu ska jag Äka pÄ pressfrukost ihop med dessa bloggare m.fl. för att kickar igÄng Stockholm Beauty Week 2018..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.