DEAR DIARY

Mot pressfrukost..

Godmorgon! 🙂

Jag hade så fullt upp med sjukgymnastik, skönhetsbehandling, fotografering och event att jag inte ens hann blogga igår.. 😮 Eller blogga hann jag ju faktiskt, men bara på morgonen innan jag åkte kors och tvärs över hela stan haha.. Ärligt talat förstår jag inte hur jag orkar boka upp mig på så många grejer under en och samma dag, men roligt var det i alla fall så jag tänker verkligen inte klaga på tidsoptimisten i mig! 😉 Däremot måste jag erkänna att jag misslyckades med att vlogga i kaoset.. Och därför bestämde jag mig för att kasta filmklippen i skräpkorgen – om ni frågar mig förtjänar ju ni det bästa, vilket dessa klipp inte var!

Nu ska jag åka på pressfrukost ihop med dessa bloggare m.fl. för att kickar igång Stockholm Beauty Week 2018..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.