DEAR DIARY

Veckans planer..

Godmorgon! 🙂

Jag vill bara starta min nya vecka med att säga, nu börjar livet på RIKTIGT för min del.. Och det är verkligen inget skämt hah! 😉 Den här veckan är så otroligt fullbokad att jag knappt vet hur jag ska hinna med att andas heh.. Har dessutom tvingas tacka nej till olika event för att det är så himla mycket i kalendern nu..

Många kanske tycker det är korkat att planera in såhär mycket i kalendern efter en höftoperation som gjordes för bara 2-3 veckor sedan.. Och därför vill jag bara förtydliga att jag kommer känna efter vad min höft klarar av, samt inte klarar av. Dessutom kommer jag ha med mig mina kryckor till i princip alla event, trots att jag antagligen inte kommer hoppa runt på dom när jag väl är där, minglar runt och fotograferas! 😎 Ja, ni förstår säkert vad jag menar.

Planerna för min vecka ser ni här nedanför..

Måndag:

Träffa min sjukgymnast för att gå igenom övningar..

Fixa mina fransar hos en duktig tjej som jobbar med YumiLashes

Skynda hem för att fotograferas för en kommande tidningsartikel

Gå på ett mysigt ”nyöppnings-event” för en skönhetssalong

Avsluta min dag med att redigera dagens vlogg..

Tisdag:

Stockholm Beauty Week STARTAR med pressfrukost..

Mingla med utställare och testa produkter under förmiddagen

Äta ekologisk lunch med Emma Bergqvist och andra bloggare

Träffa ännu fler utställare och pröva ännu fler produkter haha..

Gå på ”beautyvisning” samt eftermingel på Vau De Ville

Avsluta min dag med bloggevent för INC.redible

Onsdag:

Hinna fakturera, svara på mejl och blogga..

Gå på nomineringsfest inför Lifestyles Awards

Efterfest, eller rättare sagt mingel på Vau De Ville

Avsluta min dag med att redigera dagens vlogg..

Torsdag:

Gå på SBW-behandlingar hela dagen..

Fotografera med mamma..om det hinns med

Bjuden på säsonginvigningen av Sailor Bar

Ha en välbehövd myskväll med Mr. K!

Helgen:

Redigera podcast och vlogg..

Gå igenom ALLA fina goodiebags

Andas ut efter en fullspäckad bloggvecka

Och gå på födelsedagsfirande..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.