DEAR DIARY

Veckans planer..

Godmorgon! 🙂

Jag vill bara starta min nya vecka med att sĂ€ga, nu börjar livet pĂ„ RIKTIGT för min del.. Och det Ă€r verkligen inget skĂ€mt hah! 😉 Den hĂ€r veckan Ă€r sĂ„ otroligt fullbokad att jag knappt vet hur jag ska hinna med att andas heh.. Har dessutom tvingas tacka nej till olika event för att det Ă€r sĂ„ himla mycket i kalendern nu..

MĂ„nga kanske tycker det Ă€r korkat att planera in sĂ„hĂ€r mycket i kalendern efter en höftoperation som gjordes för bara 2-3 veckor sedan.. Och dĂ€rför vill jag bara förtydliga att jag kommer kĂ€nna efter vad min höft klarar av, samt inte klarar av. Dessutom kommer jag ha med mig mina kryckor till i princip alla event, trots att jag antagligen inte kommer hoppa runt pĂ„ dom nĂ€r jag vĂ€l Ă€r dĂ€r, minglar runt och fotograferas! 😎 Ja, ni förstĂ„r sĂ€kert vad jag menar.

Planerna för min vecka ser ni hÀr nedanför..

MĂ„ndag:

TrÀffa min sjukgymnast för att gÄ igenom övningar..

Fixa mina fransar hos en duktig tjej som jobbar med YumiLashes

Skynda hem för att fotograferas för en kommande tidningsartikel

GĂ„ pĂ„ ett mysigt ”nyöppnings-event” för en skönhetssalong

Avsluta min dag med att redigera dagens vlogg..

Tisdag:

Stockholm Beauty Week STARTAR med pressfrukost..

Mingla med utstÀllare och testa produkter under förmiddagen

Äta ekologisk lunch med Emma Bergqvist och andra bloggare

TrÀffa Ànnu fler utstÀllare och pröva Ànnu fler produkter haha..

GĂ„ pĂ„ ”beautyvisning” samt eftermingel pĂ„ Vau De Ville

Avsluta min dag med bloggevent för INC.redible

Onsdag:

Hinna fakturera, svara pÄ mejl och blogga..

GÄ pÄ nomineringsfest inför Lifestyles Awards

Efterfest, eller rÀttare sagt mingel pÄ Vau De Ville

Avsluta min dag med att redigera dagens vlogg..

Torsdag:

GÄ pÄ SBW-behandlingar hela dagen..

Fotografera med mamma..om det hinns med

Bjuden pÄ sÀsonginvigningen av Sailor Bar

Ha en vÀlbehövd myskvÀll med Mr. K!

Helgen:

Redigera podcast och vlogg..

GĂ„ igenom ALLA fina goodiebags

Andas ut efter en fullspÀckad bloggvecka

Och gÄ pÄ födelsedagsfirande..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.