DEAR DIARY

nya utomhusbadkaret..

Hej! 🙂

Jag har haft en supermysig söndag med ”badkarsbygge” tillsammans med mamma, pappa och Kristofer hemma hos oss haha.. 😉 Och med ”badkarsbygge” menar jag sĂ„klart att mina förĂ€ldrar har varit i farten med sina galna bygg-idĂ©er om att bygga badkar utomhus. Om ni kĂ€nner min familj sĂ„ vet ni ju att ALLT kan hĂ€nda sĂ„ fort vi fĂ„r en idĂ© i huvudet eller verktyg i hĂ€nderna! DĂ€remot brukar ju jag vara den eftertĂ€nksamma som stoppar allting som Ă€r pĂ„ tok för galet, men att bygga badkar utomhus kĂ€ndes faktiskt som en ganska mysig idĂ©, sĂ€rskilt pĂ„ sommarn.. TĂ€nk att vĂ€rma pĂ„ vattnet genom att elda, tappa upp badvatten och dĂ€refter lĂ€gga sig i badkaret med en vĂ€ldoftande badbomb efter en lĂ„ng dag pĂ„ olika möten, event eller bĂ€gge! Supermysigt ju..

SÄhÀr sÄg det förövrigt ut under sjÀlvaste bygget av nya utomhusbadkaret hemma hos oss idag..

Pappa var i full gĂ„ng med kapmaskinen nĂ€r jag kom hem haha.. 😉 DĂ€refter gjorde han en anordning för att leda det uppvĂ€rmda vattnet frĂ„n tunnan till badkaret.. Kristofer och jag kontrollerade sĂ„klart att allting gick rĂ€tt till under byggets gĂ„ng haha! 😉 Stiligt va..? Pappa gjorde nĂ„gra sista finjusteringar och mamma var superpeppad pĂ„ det nya projektet som strax var klart! Vi tappade upp vattnet, efter bara nĂ„gra minuter var temperaturen omkring 30 grader..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.