DEAR DIARYLOOKS

dagens look

Godmorgon! 🙂

Jag är helt förälskad i sommarvärmen som äntligen har kommit tillbaka efter en otroligt kall och framförallt lång vinter haha.. 😉 Alltså jag tror inte ni förstår hur lycklig jag blir av sol, värme, god mat och härliga människor.. Men ni har säkert märkt att min blogg är så mycket roligare att läsa under sommarhalvåret!

Idag ska jag ut till ön för att äta en god lunch med mina föräldrar ute i solskenet, vilket ska bli superhärligt! 😎 Och om ni undrar varför jag säger ”ut till ön” så är det såklart för att jag sovit över hos Mr. K inatt – vi var nämligen TVUNGNA att podda.. Min kalender är fullbokad inför nästa vecka, så vi kände att det var lika bra att spela in i god tid så att podcasten kommer upp i tid.. Apropå det så finns ju faktiskt ett sprillans nytt avsnitt ute nu! Lyssna på det HÄR..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.