DEAR DIARYHÖFTSKADA

Tagit bort stygnen..

Godmorgon! 🙂

Jag har precis vaknat, bryggt en kopp kaffe och gjort min morgon-rehab som är ett strängt ”måste” efter höftoperationen.. 😉 Och juste, jag var ju på ALERIS för att ta bort stygnen – sa jag det? Mina blivande ärr såg i alla fall jättebra ut enligt läkaren, så jag gick därifrån med ett stort leende på läpparna! Så framöver måste jag bara sköta min sjukgymnastik korrekt så att ärren fortsätter läka som dom ska! Däremot kändes det skönt att få en bekräftelse på att allt stod rätt till i själva läkningsprocessen.. Ärligt talat har jag varit livrädd för att någonting ska gå fel igen, vilket är ganska normalt med tanke på att förra läkarens okunskap gällande ”höger och vänster” gav riktigt allvarliga konsekvenser som resulterade i att jag tvingades opereras och dessutom förlorade min livskvalitet i 13 år..

Hur som helst.. Så fort jag kom hem efter läkarbesöket så kunde jag inte sluta skratta åt min höft haha! 😆 Som ni ser har jag fått en riktigt konstig solbränna som antagligen kommer ta en evighet att sola bort.. Att använda sig av BUS-produkter är ju inte ens att tänka på eftersom jag inte vill irritera själva läkningen, så med andra ord får jag försöka stå ut med att ha en vit ring på ena höften haha.. Tur att det är några veckor kvar till badsäsongen i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.