ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

ideal of sweden – 20% rabatt

I SAMARBETE MED IDEAL OF SWEDEN

Hej! 🙂

Jag har Ă€ntligen hittat drömskalet till min privata mobil, sĂ„ nu Ă„terstĂ„r det bara att hitta ett minst lika coolt skal till jobbmobilen.. 😉 Som ni sĂ€kert vet Ă€r stilrena mobilskal med inslag av rött nĂ„gonting som verkligen lockar mig.. Rött och Ă€ven gult har faktiskt blivit tvĂ„ nya favoritfĂ€rger för mig! Ut med det rosa och in med det röda och gula, i alla fall om ni frĂ„gar mig! Svart och vitt Ă€r ju nĂ„gonting som alltid kommer vara trendigt, sĂ„ det Ă€r ocksĂ„ en storfavorit gĂ€llande i princip allt – klĂ€der, accessoarer, inredning.. Med andra ord blev jag överlycklig nĂ€r jag sĂ„g dessa skal, och sjĂ€lvklart har jag en rabattkod till er!

Med koden ”IDERU8WT” fĂ„r ni 20% rabatt pĂ„ hela sortimentet som bestĂ„r av skal, fodral, laddare m.m! 😎 Happy shopping mina fina lĂ€sare..

Mitt nya drömskal ➡ Hailee Lautenbach “Striped roses”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.