DEAR DIARY

ideal of sweden – 20% rabatt

I SAMARBETE MED IDEAL OF SWEDEN

Hej! 🙂

Jag har äntligen hittat drömskalet till min privata mobil, så nu återstår det bara att hitta ett minst lika coolt skal till jobbmobilen.. 😉 Som ni säkert vet är stilrena mobilskal med inslag av rött någonting som verkligen lockar mig.. Rött och även gult har faktiskt blivit två nya favoritfärger för mig! Ut med det rosa och in med det röda och gula, i alla fall om ni frågar mig! Svart och vitt är ju någonting som alltid kommer vara trendigt, så det är också en storfavorit gällande i princip allt – kläder, accessoarer, inredning.. Med andra ord blev jag överlycklig när jag såg dessa skal, och självklart har jag en rabattkod till er!

Med koden ”IDERU8WT” får ni 20% rabatt på hela sortimentet som består av skal, fodral, laddare m.m! 😎 Happy shopping mina fina läsare..

Mitt nya drömskal ➡ Hailee Lautenbach ”Striped roses”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.