ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARYSKÖNHET

nya hudvårdsfavoriter..

I SAMARBETE MED IXXI

 

Hej! 🙂

Jag har precis tagit en dusch, skrubbat min hud och smort in mig med nya hudvårdsprodukter från IXXI Cosmetics som är franska naturliga produkter med alldeles underbara dofter som påminner om solkusten där produkterna är framställda. Basen i produkterna är superantioxidanten OPC Pin – polyfenoler från Medelhavstallar som är verkligen antiage även till kroppen. Dessa produkter får mig verkligen att känna mig så himla återfuktad och fräsch över hela kroppen, vilket är precis vad jag söker i en produkt! Hudvård ska ju framförallt vara skönt och lätt, inget annat.

Dessa två produkter har blivit nya favoriter i mitt badrumsskåp inför sommaren när man vill byta ut sin hudvårdsrutin.. Första produkten är en kroppskrubb som är otroligt mild och skonsam mot huden.. Många gånger kan ju skrubbar vara för hårda, eller framkalla hudirritation! Alla har vi väl varit där? Men denna skrubb är så mycket snällare samtidigt som den gör sitt jobb! Andra produkten är en ”body lotion” eller hudkräm på ren svenska haha.. Även denna produkt är väldigt lättapplicerad eftersom den sjunker in i huden otroligt fort och lämnar ett återfuktat resultat efter sig! Kort sagt skulle jag faktiskt vilja påstå att dessa produkter är den perfekta kombon om man är normal/känslig i sin hud och eftersträvar en långvarig återfuktning som går enkelt och snabbt att applicera! 

Just nu finns produkterna att köpa med 25% rabatt online hos Apoteket Hjärtat (sök på IXXI)  t.o.m söndag 13 de maj. Superbra om ni är sugna på att testa dom till ett lägre pris.. Annars så kan ni testa dessa hudvårdsprodukter, och även många fler från märket under Sthlm Beauty Week nästa vecka! Om jag minns rätt kommer IXXI finnas på plats under  tisdagen den 15 maj.

(distributör i Sverige är Organic Beauty / M.Åsmundhavn AB www.organiclyx.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.