DEAR DIARYEVENT

brunch med add. ice cream

Godmorgon! 🙂

Jag var på en supersmarrig våffel- och glassfrukost med Add. ice cream på det mysiga hotellet Hellstens Glashus häromdagen.. 😉 Och ni anar nog inte hur mätt jag var efter dessa fantastiska smakupplevelser haha.. Trots att jag var så mätt blev det en våffla till, bara för att det var så otroligt gott! Innan våfflorna bjöds vi dessutom på en klassisk hotellfrukost med ägg, bacon, diverse frukter m.m.. Och därefter serverades frasiga våfflor som man kunde toppa med olika glassmaker och även massor av olika tillbehör som bland annat strössel, chokladflakes, smarties och hallon! Med andra ord fanns ALLT man kan tänka sig!

Frukosten hölls förövrigt för att uppmärksamma lanseringen av den nyaste smaken ”05. Raspberry White Chocolate Crisp” som var supergod.. Om ni gillar vit choklad, hallon och givetvis glass så är det här den perfekta smaken i sommar.. Dessutom var det ett stort plus att ingen utav smakerna tog över andra smaker, för ofta kan det ju bli så att en eller två smaker domderar över resterande! Men i just denna glass tycker jag att alla smaker kom fram och var lagom starka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.