DEAR DIARYLOOKS

dagens look

Hej! 🙂

Jag laddade precis över bilderna, som jag och mamma tog i morse, från min kamera och insåg att jag har bytt outfit säkert 3-4 gånger idag haha.. 😉 Är det ens normalt att byta klädsel så många gånger inom loppet av några timmar?! Ingen aning, men när jag tänker efter brukar livet som toppbloggare inkludera en hel del klädbyten under en och samma dag haha.. Normalt sett brukar jag dock bara ha 1-2 olika looks om dagen, så det är väl inte så jättekonstigt ändå! Eller..?

Nu ska jag pusta ut i några minuter innan det är dags att möta upp Mr. K och hans killkompis – vi ska på bio ikväll.. 😛 Ärligt talat var det så längesen som jag gick på bio helt själv, eller inte helt själv haha.. Men vanligtvis går jag ju bara på bio som ”bloggare” när det är olika galapremiärer eller förhandsvisningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.