DEAR DIARYSKÖNHET

mud boosting

Hej! 🙂

Jag har spenderat min sista ”lediga” dag med att bättra på min, än så länge obefintliga, solbränna ute i trädgården.. Supermysigt verkligen! 😎 Dock måste jag komma ihåg att vara mer försiktig med solandet i början av sommaren.. Om sanningen ska fram så glömmer jag ofta bort att min ”efter-vintern-hud” behöver värmas upp med solskyddsfaktor 50.. I alla fall till en början, men mitt tålamod är ganska dåligt haha! 😉 Vem orkar vänta liksom..? Jag vill ju bli brun med desamma och inte behöva feg-sola till en början! Men men, samtidigt vet jag ju att solbrännan blir så mycket finare om man solar med ordentligt solskydd.

Nu sitter jag förövrigt med en ansiktsmask i facet för att lugna min hud efter all sol.. Snyggt va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.