ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

vårfest på “engelen”

Hej! 🙂

Jag var på en supermysig vårfest med Kristofer och Amanda på “Engelen” – ni vet den gröna krogen som ligger i Gamla Stan..? 😎 Vi bjöds på en god buffé, uppträdande av olika slag och drinkar i massor! Alkoholfria drinkar för min del, ska tilläggas haha! Efter operationen äter jag ju smärtstillande och därför får jag inte dricka alkohol på ett bra tag framöver.. Men det gjorde mig ingenting eftersom dom alkoholfria drinkarna var supergoda. Vi hade med andra ord en lyckad kväll med fantastiska människor.. Gulligt nog fick jag även ett reserverat bord eftersom jag hoppade runt på mina jäkla kryckor, snällt va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.