DEAR DIARY

Valborg 2018

Hej! 🙂

Jag hade en fantastisk valborgsmässoafton med Kristofer, mamma och pappa ute vid Svartsjö slott på Färingsö.. Vi startade valborg med att grilla middag, vilket var supermysig.. Kristofer stod vid grillen, pappa provsmakade som vanligt på allting och mamma sprang runt med kameran i högsta hugg.. 😉 Själv satt jag parkerad i en stol, insvept i filtar och drack en alkoholfri öl.. Efter min operation ska jag ju varken förtära alkohol eller gå i onödan! Till middag blev det grillad fläskfilé med ugnsstekta grönsaker, baguetter och diverse salladstillbehör.. Efter middagen åkte vi pappas gamla volvo amazon till Svartsjö slott, som för ovanlighetens skull kryllade av folk, för att kolla på majbrasan! Som ni säkert vet har ju Kristofer och jag en minst sagt romantisk historia bakom oss och hela historien börjar faktiskt vid en majbrasa! Därför kändes det extra speciellt att få spendera valborg ihop.. 😎 Och alla fotografier blev ju superfina.

Ps. Trots att det inte syns på bilderna så kommer jag behöva gå med mina kryckor ett tag till efter operationen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.