ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Valborg 2018

Hej! 🙂

Jag hade en fantastisk valborgsmĂ€ssoafton med Kristofer, mamma och pappa ute vid Svartsjö slott pĂ„ FĂ€ringsö.. Vi startade valborg med att grilla middag, vilket var supermysig.. Kristofer stod vid grillen, pappa provsmakade som vanligt pĂ„ allting och mamma sprang runt med kameran i högsta hugg.. 😉 SjĂ€lv satt jag parkerad i en stol, insvept i filtar och drack en alkoholfri öl.. Efter min operation ska jag ju varken förtĂ€ra alkohol eller gĂ„ i onödan! Till middag blev det grillad flĂ€skfilĂ© med ugnsstekta grönsaker, baguetter och diverse salladstillbehör.. Efter middagen Ă„kte vi pappas gamla volvo amazon till Svartsjö slott, som för ovanlighetens skull kryllade av folk, för att kolla pĂ„ majbrasan! Som ni sĂ€kert vet har ju Kristofer och jag en minst sagt romantisk historia bakom oss och hela historien börjar faktiskt vid en majbrasa! DĂ€rför kĂ€ndes det extra speciellt att fĂ„ spendera valborg ihop.. 😎 Och alla fotografier blev ju superfina.

Ps. Trots att det inte syns pÄ bilderna sÄ kommer jag behöva gÄ med mina kryckor ett tag till efter operationen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.