ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

inför operationen..

Godmorgon! 🙂

Jag har precis tagit min andra och sista tvagningsdusch med “descutan” som ska göra mig klinisk ren inför operationen idag.. 😉 Hela kroppen bara skriker efter återfuktning, spritsmaken tränger in i munnen och min hud känns som en nytvättad bil just nu! Vattnet bara rann av efter sista omgången med den så kallade “sprit-svampen” haha.. Men ärligt talat var det inte så illa som jag hade föreställt mig! 😛 Kroppen svider inte alls, däremot gör ansiktet ganska ont..

Nu måste jag kila för att klä på mig, torka håret och därefter åka in mot sjukhuset..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.