ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

rullat höbalar

Godmorgon! 🙂

Jag startade min morgon med att rulla höbalar tvärsöver gårdsplanen här uppe i Norrland haha.. Härlig morgonmotion va? 😉 Nu har vi precis ätit frukost, gjort oss i ordning och pratat igenom dagen.. Alla andra är ute på promenad nu, medans jag sitter och bloggar i väntan på att vi ska äta lunch ihop.

Har jag sagt varför jag är här uppe över en natt förresten? Jag ska nämligen på begravning idag, vilket känns riktigt tungt.. Begravningar är ALDRIG roliga, samtidigt är jag otroligt tacksam över att jag faktiskt hann åka upp för detta innan min operation imorgon. Att inte få möjligheten att ta farväl på riktigt skulle nog kännas ännu tyngre när jag väl tänker efter! Hur svåra begravningar än är så behöver man vara där för att förstå, stötta och säga hejdå.. Ja, ni förstår nog!

Nu ska jag packa min resväska så att allting är klart, vi ska ju åka hemåt i eftermiddag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.