ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

studentklänningar 2018..

Inlägget innehåller adlinks

 

Lite inspiration till alla som ska ta studenten.. 🙂 Personligen är klänning #2, #5 och #6 mina absoluta favoriter! Om jag fick ta om studenten skulle jag utan tvekan köra på andra klänningen.. Men tyvärr får jag stå ut med mitt usla val av klänning som satt som en sopsäck på min kropp haha! 😉 Sad but true..

1. Valley playsuit / 2. Snow white dress / 3. Gigi dress white / 4. Daisy dress / 5. Neverland dress / 6. Bexley maxi set / 7. Blister dress / 8. Rising sun playsuit / 9. Short roxanne dress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.