DEAR DIARY

bokat tid för..

Godmorgon! 🙂

Jag har haft så otroligt fullt upp med olika event, planering inför sommaren och även förberedelser inför operationen.. 🙄 Som ni såg i min vlogg var jag på apoteket för att köpa “descutan” bland annat.. Med andra ord har ALLTING dragit igång igen, och jag ställer mig själv frågan om det verkligen var rätt beslut att opereras mitt i eventens högsäsong! Innerst inne vet jag dock att det är rätt beslut.. Om jag inte gör det nu så kommer jag knappt kunna gå på event i vår!

Dagens planer är att gå på en mysig vinlunch som jag har blivit inbjuden till, därefter har jag bokat tid för att tatuera ögonbrynen.. Spännande va? Ärligt talat är jag en aning nervös inför detta.. För som ni vet har jag en så kallad “misslyckad” ögonbrynstatuering i dagsläget, och om den inte går att “rädda” så kommer det inte bli några nya bryn fören jag har tagit bort mina nuvarande med laser.. 😐 Ja, ni förstår säkert vad jag menar haha! Så ni får önska mig stort lycka till, för jag är verkligen trött på att inte vilja gå osminkad bara för att mina bryn inte ser bra ut efter förra salongen jag var på.. Idag ska jag dock träffa en tjej som klassas som ”Top Elite Linergist” och är grym inom kosmetiska tatueringar, så ni behöver inte oroa er för att mina ögonbryn råkar illa ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.