ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

mot salongen..

Godmorgon! 🙂

Jag Ă€r pĂ„ vĂ€g till min frisör för att frĂ€scha upp, klippa samt Ă€ven förĂ€ndra mitt hĂ„r inför sommaren som Ă€r pĂ„ ingĂ„ng.. PEPPAD! 😉 Dock vet jag inte exakt hur resultatet kommer se ut nĂ€r jag gĂ„r dĂ€rifrĂ„n om 3-4 timmar.. Och jaa, sĂ„ lĂ„ng tid brukar det ta haha! 😆 DĂ€remot har jag en ganska stark idĂ© om hur jag vill att mitt hĂ„r ska se ut framöver.. Men jag kan inte riktigt förklara min nuvarande “drömfrisyr” pĂ„ nĂ„got bra sĂ€tt.. DĂ€rför Ă€r det lika bra att visa resultatet senare!

Nu tÀnkte jag sÀtta i hörlurarna och lyssna pÄ ett par avsnitt utav min favoritpodd medans jag Äker in mot salongen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.