BEHANDLINGARDEAR DIARY

före & efter

I SAMARBETE MED PAUL MITCHELL

Hej! 🙂

Jag känner mig sådär obeskrivligt snygg efter besöket hos Paul Mitchell, att fräscha upp mitt slitna hår var precis vad jag behövde.. 😉 Vi körde förövrigt på en mörkare hårbotten med blonda längder i en aningen kallare ton än innan, för som ni vet är jag ju ingen stor beundrare av varma nyanser i håret.. Och gällande klippningen fick det bli en lång BOB faktiskt.. Ärligt talat känns det mer som “jag” på något sätt! 😎 Förstår ni vad jag menar..? Att ha halvlångt hår passar inte min personlighet överhuvudtaget känns det som – antingen ska mitt hår vara kort eller så ska det vara riktigt långt! Annars får det helt enkelt vara haha..

Nu ska jag redigera nya podcasten som kommer upp på söndag, sätta min kamera på laddning och därefter bättra på sminket inför kvällens event..

Spana in deras instagram @paulmitchellsalonstockholm för mer inspiration.. 😎 

2 thoughts on “före & efter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.