ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

vimmelfoto..

Godmorgon! 🙂

Jag passade pĂ„ att ta en lĂ€ngre sovmorgon för att fĂ„ nog med sömn, för Ă€rligt talat har jag sovit som en kratta inatt.. Bildligt talat haha! 😉 Det brukar bli sĂ„ varje gĂ„ng som jag springer pĂ„ flera event under en och samma vecka.. Höften klarar inte av det! 🙄 Att opereras om 9 dagar ska med andra ord bli fantastiskt, trots att jag kommer bli Ă€nnu mer begrĂ€nsad till en början sĂ„ Ă€r det definitivt vĂ€rt det för att slippa leva med en ihĂ„llande smĂ€rta dygnet runt i framtiden!

Nu ska jag ta en varm dusch, lÀgga ansiktsmask och Àta mitt nya favoritmellanmÄl som bestÄr av uppskuren kiwi.. Och dÀrefter tÀnkte jag googla efter frisyrer, för imorgon ska jag nÀmligen till min frisör för att förÀndra och Àven frÀscha upp mitt hÄr igen! Vad tror ni att jag har för idéer denna gÄng..?

Foto: Carl & Son Skincare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.