DEAR DIARY

vimmelfoto..

Godmorgon! 🙂

Jag passade på att ta en längre sovmorgon för att få nog med sömn, för ärligt talat har jag sovit som en kratta inatt.. Bildligt talat haha! 😉 Det brukar bli så varje gång som jag springer på flera event under en och samma vecka.. Höften klarar inte av det! 🙄 Att opereras om 9 dagar ska med andra ord bli fantastiskt, trots att jag kommer bli ännu mer begränsad till en början så är det definitivt värt det för att slippa leva med en ihållande smärta dygnet runt i framtiden!

Nu ska jag ta en varm dusch, lägga ansiktsmask och äta mitt nya favoritmellanmål som består av uppskuren kiwi.. Och därefter tänkte jag googla efter frisyrer, för imorgon ska jag nämligen till min frisör för att förändra och även fräscha upp mitt hår igen! Vad tror ni att jag har för idéer denna gång..?

Foto: Carl & Son Skincare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.