DEAR DIARY

i framtida lägenheten..

I SAMARBETE MED LYXDESIGN.SE

Hej! 🙂

Jag är så otroligt redo för att flytta hemifrån, ha min egna lägenhet och inreda den precis som jag vill.. Brukar ni också drömma om sånt? 😉 Eller är det bara jag som blivit knäpp av att bo hemma för länge haha..? Nu har jag ju bara bott hemma i ungefär 11 månader, men ni förstår säkert vad jag menar..

Inför att jag ska flytta hemifrån så har jag ju en hel del planer.. Och då menar jag såklart gällande inredningen! Öppen spis skulle ju vara den stora drömmen i min framtida lägenhet eftersom jag älskar att mysa ner mig under en filt framför brasan med en varm kopp choklad.. Men jag skulle inte nöja mig med spisen, utan jag skulle givetvis införskaffa mig minst sagt coola tillbehör som ger en känsla utav lyx! 😎 Denna brandsläckare, vedkorg och tändsticksburk är solklara exempel på vad jag anser vara lyxig inredning.. För att inte tala om eldstad-setet och vägguret! Däremot kanske ni undrar varför jag väljer att mixa silver med en klocka som är mer åt det guldiga hållet – det är för att uret matchar så otroligt fint med vedklabbarna enligt mig, men alla tycker olika såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.