ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

dagens look

Godmorgon mĂ„ndag! 🙂

Jag Ă€r sĂ„ peppad inför en ny vecka med nya spĂ€nnande upplevelser, utmaningar och Ă€ventyr.. Utöver nĂ„gra event ska jag Ă€ven till frisören! 😉 Och det ska bli otroligt skönt eftersom mitt hĂ„r behöver ett rejĂ€lt lyft inför sommaren.. PĂ„ senaste har jag nĂ€mligen kĂ€nt att mitt hĂ„r inte matchar min personlighet.. Detta har ju givetvis ingenting med mitt förra frisörbesök att göra, utan bara att min nuvarande hĂ„rlĂ€ngd kĂ€nns sĂ„ “inte jag” pĂ„ nĂ„got sĂ€tt! 🙄 FörstĂ„r ni vad jag menar?

2 thoughts on “dagens look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.