BEHANDLINGARDEAR DIARYEVENT

magisk kväll med lush

Se min vlogg från skönhetseventet HÄR!

Jag blev inbjuden av bloggaren Chatarina till en magisk kväll med LUSH – under skönhetseventet fick vi smarta tips inför våren. 😉 Allra första steget var att skrubba bort ALL vinterhud med hjälp av en skonsam skrubb som vi givetvis fick pröva på huden! Tjejerna på LUSH skämde bort oss med alkoholfritt bubbel, skrubb och även handmassage.. Har ni fått massage på händerna någon gång? Det är så otroligt skönt, i alla fall om ni frågar mig.. Och dessutom var det precis vad mina händer behövde efter en iskall vinter som resulterat i att nagelbanden gått sönder! 🙄 Hur som helst fick jag många användbara tips som jag tänker testa för att få en fräschare hud.. Med andra ord är det dags att vårstäda huden efter en alldeles för lång vinter haha! Ärligt talat ska det bli så skönt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.