DEAR DIARYEVENT

“grönsaksboost” by My Martens

Godmorgon! 🙂

Jag var inbjuden till smyglansering för My Martens nya “Grönsaksboost” som är ett kosttillskott för ALLA som behöver fuska i sig grönsaker! 😉 Självklart ska man ju försöka äta grönt, men det är lättare sagt än gjort alla gånger! För min del räcker det med en minimal mängd grönsaker på tallriken – om det inte är sallad dränkt i någon härlig sås det vill säga.. Fast i det fallet är det knappast salladen som lockar haha, så jag tror att dessa tillskott kommer komma väl till användning hos mig.. Ibland får jag dock världens sug efter broccoli med smör och flingsalt ska tilläggas, men det är tyvärr ytterst sällan haha!

Vi bjöds på en utsökt hotellfrukost på Hellstens Glashus.. Medans vi åt fick vi höra mer om kosttillskottet, tillskottens historia och även lite historia kring själva hotellet! Supermysigt start på helgen.. Och jag måste bara säga att My är en otroligt fin person, det märkte jag direkt när jag träffade henne! 🙂 Wow..

 💡 Fotograf: Jenny Gunnarson

2 thoughts on ““grönsaksboost” by My Martens

    1. Ja, hotellfrukost är ju helt underbart!!! 🙂 Grönsaksätande är nog någonting som i princip alla borde bli bättre på haha.. 😉 KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.