DEAR DIARYEVENT

“spring party” på d.brand

Hej! 🙂

Vi hade en fantastisk kväll på d.brand tillsammans med Samsung, NordicFeel och Beard Brother m.fl.. Allt som taget ur en film! 😉 Balonger svävade i taket, män fick sina skägg fixade och fotografernas kameror blixtrade konstant.. Det fanns även en mini-salong där man kunde få naglarna fixade.. Jag fixade dock inte mina egna naglar, utan minglade istället runt med alla superhärliga människor på plats! 😎 Alla var i grym feststämning och gjorde kvällen helt magiskt!

Mitt sällskap för kvällen var Kristofer och väl på plats träffade jag även Gizzy, Amanda, Aysha Jones, Jellica och Sara som är en relativt ny vän till mig.. Och självklart var ju många fler där under kvällen, men om jag skulle rabbla upp alla så skulle det här inlägget bli alldeles för långt haha! 😆 Så jag får väl nöja mig med alla som jag fotades med.. Apropå fotografier så blev det en hel del bilder under kvällen! Allting var ju så himla fint och fotovänligt, så även alla som var där såklart! Kameran gick varm med andra ord.. Och det här är faktiskt bara mina favoritbilder som jag har valt ut från kvällen! Ganska många huh..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.