DEAR DIARYEVENT

”kollektion stora A”

Hej! 🙂

Jag har haft fullt upp exakt hela dagen, men nu är jag äntligen hemma och tänkte berätta vad jag har haft för mig i veckan!

Igår morse var jag inbjuden till Akademibokhandelns pressvisning av deras alldeles egna Kollektion Stora A som innehåller allt mellan tygväskor, kontorsmaterial och anteckningsböcker.. Ärligt talat blev jag riktigt imponerad över kollektionen eftersom den har olika stilar samt även någonting för alla! Personligen är jag ju ett freak när det kommer till framförallt kontorsmaterial, och jag vill ju gärna ha stilrent/matchande sådant haha.. 😉 Det är någonting som jag aldrig får för mycket av eftersom jag gillar att planera, strukturera och ha ordning i mitt liv! Därför blev jag extra glad när jag såg att kollektionen även innehåller snygga häftapparater, pennburkar, tejphållare osv.. För hur roligt är det egentligen att ha ett ”hopplock” av diverse omatchande material?!

Frukosten serverades förövrigt av café K-MÄRKT som flyttat in i Akademibokhandeln, allting var suveränt gott! Rekommenderar starkt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.