DEAR DIARYEVENT

cocktails w. carl

Hej! 🙂

Jag har haft en ganska hektisk torsdag eftersom jag startade dagen med att försova mig – därför har jag inte bloggat så mycket.. 🙄 Att vakna klockan 06:10 när man ska gå vid 06:40 är minst sagt en mardröm haha.. Jag sprang upp ur sängen, duschade på rekordkort tid och hann precis föna håret innan jag kastade mig ut genom ytterdörren.. Hektiskt torsdag är ju faktiskt bara förnamnet haha! 😆 Nu har jag hunnit med det viktigaste trots allt, och ikväll blir det event!

Igår var jag inbjuden till ”Cocktails w. Carl” som höll till på en mysig terrass vid Biblioteksgatan.. På plats fanns bland annat John som var otroligt stilig i sina glasögon! Med mig som sällskap hade jag såklart Kristofer eftersom eventet hölls för ett manligt hudvårdsmärke! Vi fick god plockmat som bästa Yannick hade gjort samt goda drinkar i baren.. Vi sprang även på PT-Staffan (som ni säkert såg i min vlogg) som var fint uppklädd inför skönhetsgalan som nästan alla skulle på efter själva cocktail-eventet! För min del blev det dock ingen gala eftersom jag skulle vidare på ett mysigt skönhetsevent istället..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.