ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

cocktails w. carl

Hej! 🙂

Jag har haft en ganska hektisk torsdag eftersom jag startade dagen med att försova mig – dĂ€rför har jag inte bloggat sĂ„ mycket.. 🙄 Att vakna klockan 06:10 nĂ€r man ska gĂ„ vid 06:40 Ă€r minst sagt en mardröm haha.. Jag sprang upp ur sĂ€ngen, duschade pĂ„ rekordkort tid och hann precis föna hĂ„ret innan jag kastade mig ut genom ytterdörren.. Hektiskt torsdag Ă€r ju faktiskt bara förnamnet haha! 😆 Nu har jag hunnit med det viktigaste trots allt, och ikvĂ€ll blir det event!

IgĂ„r var jag inbjuden till “Cocktails w. Carl” som höll till pĂ„ en mysig terrass vid Biblioteksgatan.. PĂ„ plats fanns bland annat John som var otroligt stilig i sina glasögon! Med mig som sĂ€llskap hade jag sĂ„klart Kristofer eftersom eventet hölls för ett manligt hudvĂ„rdsmĂ€rke! Vi fick god plockmat som bĂ€sta Yannick hade gjort samt goda drinkar i baren.. Vi sprang Ă€ven pĂ„ PT-Staffan (som ni sĂ€kert sĂ„g i min vlogg) som var fint uppklĂ€dd inför skönhetsgalan som nĂ€stan alla skulle pĂ„ efter sjĂ€lva cocktail-eventet! För min del blev det dock ingen gala eftersom jag skulle vidare pĂ„ ett mysigt skönhetsevent istĂ€llet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.