ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

biofood’s 30-årskalas

Hej på er.. 🙂

Jag var inbjuden till ett färgsprakande, inspirerande och supermysigt event som hölls av Biofood för att fira deras stora födelsedag! 😉 Dom fyller nämligen 30 och det firades såklart ordentligt med föreläsningar, diverse produkter och även en STOR goodiebag! Aldrig förr har jag gått på 30-årskalas och fått presenter, istället för att ge presenter själv haha.. Så det var ju minst sagt en ny upplevelse! 😛 Företagen på plats var förövrigt supertrevliga, vi pratade en hel del och jag fick lära mig mycket om nya veganska produkter.. Kort sagt var det ett lyckat event som bjöd på otroligt mycket inspiration! Stort tack Biofood, för inbjudan..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.