ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

dagens look

Hej! 🙂

Jag har precis kommit hem efter en kall, men vĂ€ldigt mysig fotografering med mamma.. Vi fick superfina bilder pĂ„ dagens look! 😉 Nu ska vi alldeles strax Ă€ta lunch ihop.. DĂ€refter tĂ€nkte jag ta en varm dusch, ladda kamerorna och stĂ€da undan hĂ€r hemma! Imorgon ska jag nĂ€mligen pĂ„ 3 olika event under hela dagen, sĂ„ det gĂ€ller att ha laddat batterierna innan! För annars stĂ„r man dĂ€r med urladdade kameror och Ă„ngrar sig haha! DĂ€remot brukar det ju inte hĂ€nda eftersom jag Ă€r vĂ€ldigt noga med sĂ„nt.. Men en gĂ„ng rĂ„kade jag faktiskt glömma batteriet hemma! 🙄 Kanske Ă€r det just dĂ€rför jag Ă€r sĂ„ noga med allting numera..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.