ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

good morning..

Godmorgon! 🙂

Jag överlevde trots att jag var nervös inför det annorlunda bloggeventet.. Ni som följer mig pĂ„ instagram vet ju vad eventet handlade om redan. 😉 Men alla ni andra fĂ„r vĂ€nta tills jag har fört över allt material frĂ„n min kamera, för vad Ă€r ett inlĂ€gg utan bilder egentligen..? VĂ€ldigt trĂ„kigt att lĂ€sa enligt mig! Med andra ord tĂ€nkte jag berĂ€tta om eventet lite senare.. För först ska jag bli pigg! NĂ€r jag vaknade i morse mĂ„dde jag inte alls bra.. Är riktigt trött och har ont i kroppen!

Nu ska jag brygga en stor kopp kaffe, lĂ€gga en ansiktsmask och föra över allt material frĂ„n kameran.. 😎 Förresten, nĂ€mnde jag att det blev Ă€ndringar i mina sĂ„ kallade helgplaner? Egentligen skulle jag Ă„ka upp till Norrland med mina förĂ€ldrar imorgon, men det blev uppskjutet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.