DEAR DIARYLOOKS

good morning..

Godmorgon! 🙂

Jag överlevde trots att jag var nervös inför det annorlunda bloggeventet.. Ni som följer mig på instagram vet ju vad eventet handlade om redan. 😉 Men alla ni andra får vänta tills jag har fört över allt material från min kamera, för vad är ett inlägg utan bilder egentligen..? Väldigt tråkigt att läsa enligt mig! Med andra ord tänkte jag berätta om eventet lite senare.. För först ska jag bli pigg! När jag vaknade i morse mådde jag inte alls bra.. Är riktigt trött och har ont i kroppen!

Nu ska jag brygga en stor kopp kaffe, lägga en ansiktsmask och föra över allt material från kameran.. 😎 Förresten, nämnde jag att det blev ändringar i mina så kallade helgplaner? Egentligen skulle jag åka upp till Norrland med mina föräldrar imorgon, men det blev uppskjutet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.