DEAR DIARYLOOKS

dagens look

Hej! 🙂

Jag börjar ju tro att jag likt en stor björn gick i ide, vilket såklart beror på att min blogg varit supertråkig dom senaste 6 månaderna haha! 😉 Hur har ni stått ut med seg uppdatering, tråkigt innehåll och alldeles för få bilder egentligen..? Nu är det slut på långsam uppdatering, trista inlägg och halvtaskiga bilder..

Dagens planer är att luncha med mamma, svara på bloggmejl och podda med Kristofer.. Vi ska nämligen spela in nästa avsnitt som i vanlig ordning kommer upp på söndag.. Och jag gillar verkligen att vi kan ”jobba” ihop på det här sättet! Nu känns ju våran podcast mer som ett gemensamt intresse än ett riktigt jobb, men ni kanske förstår vad jag menar..? Att ha ett gemensamt intresse med sin partner är ju någonting speciellt, i alla fall om ni frågar mig.. 😎 Men att kunna ha en offentlig podd med sin partner när man arbetar som bloggare – det är någonting utöver det vanliga! Älskar det faktum att vi klarar av att podda ihop.

Keps // Solglasögon // Väska // Byxor // Skor (adlink) // Halsband

2 thoughts on “dagens look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.