ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

dagens look

Hej! 🙂

Jag börjar ju tro att jag likt en stor björn gick i ide, vilket sĂ„klart beror pĂ„ att min blogg varit supertrĂ„kig dom senaste 6 mĂ„naderna haha! 😉 Hur har ni stĂ„tt ut med seg uppdatering, trĂ„kigt innehĂ„ll och alldeles för fĂ„ bilder egentligen..? Nu Ă€r det slut pĂ„ lĂ„ngsam uppdatering, trista inlĂ€gg och halvtaskiga bilder..

Dagens planer Ă€r att luncha med mamma, svara pĂ„ bloggmejl och podda med Kristofer.. Vi ska nĂ€mligen spela in nĂ€sta avsnitt som i vanlig ordning kommer upp pĂ„ söndag.. Och jag gillar verkligen att vi kan “jobba” ihop pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet! Nu kĂ€nns ju vĂ„ran podcast mer som ett gemensamt intresse Ă€n ett riktigt jobb, men ni kanske förstĂ„r vad jag menar..? Att ha ett gemensamt intresse med sin partner Ă€r ju nĂ„gonting speciellt, i alla fall om ni frĂ„gar mig.. 😎 Men att kunna ha en offentlig podd med sin partner nĂ€r man arbetar som bloggare – det Ă€r nĂ„gonting utöver det vanliga! Älskar det faktum att vi klarar av att podda ihop.

Keps // Solglasögon // VÀska // Byxor // Skor (adlink) // Halsband

2 thoughts on “dagens look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.