ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

vår i luften

Godmorgon! 🙂

Jag följde med mamma till hennes yoga för att passa på att fotografera dagens look idag, dock yogade jag inte med henne.. 😛 Det får bli av vid senare tillfälle, för jag har ju som nyårslöfte att lära mig yoga.. Eller att i alla fall “prova på” det haha! 😉 Med risk för att låta för självgod – jag skulle nog vara grym på yoga eftersom jag är så himla vig.. Och det har jag alltid varit utan att ens behöva stretcha eller träna mig till det! Så yoga skulle jag säkert greja superlätt haha..

Dagens enkla look består förövrigt utav svarta solglasögon, en cool t-shirt, svarta byxor, svarta uggs och min specialdesignade jacka..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.