ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

gårdagens look

Hej! 🙂

Vi har ätit frukost bestående av amerikanska pannkakor med lönnsirap, kaffe och bacon samt lyssnat på det nya podd-avsnittet! 😎 Med “vi” menar jag såklart Kristofer och jag.. Vi bestämde oss för att ha en väldigt lugn söndag, så ikväll ska vi bara laga middag och kolla på någon spännande film på netflix.. Och om ni också har bestämt er för att ta det lugnt så hoppas jag att ni vill lyssna på det senaste avsnittet av våran podcast som kom ut idag.. Ni hittar alla avsnitt HÄR!

Såhär såg förövrigt gårdagens look ut när vi var bjudna till släktens mysiga och otroligt goda påskmiddag.. 😛 Min look bestod av min specialdesignade jacka, H&M-blus i sidenimitation, MQ’s svarta byxor, Thomas Sabo’s halsband i roséguld, Ginatricot-väska och Duffy’s låga vardagsklackar i burgundy..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.