Dubbel ansiktsmask

Posted in DEAR DIARY, SKÖNHET

Godmorgon! 🙂

Jag har varit vaken i ungefär en timme och startade morgonen med att lägga ansiktsmasker, dricka kaffe och kolla på youtube.. 😎 Dagens planer är att sminka mig, fotografera med pappa och redigera podden som i vanlig ordning kommer upp på söndag! Därefter tänkte jag nog bara ta det lugnt och njuta av att vara lite ledig.. Det är ju trots allt långfredag, vilket betyder att man ska ta det extra lugnt! 😉 Och det kan jag nog behöva..

Förresten.. Jag har börjat lägga en ”dubbel” ansiktsmask numera, vilket betyder att jag först lägger lermasken och därefter fuktmasken! Kombinationen av dessa masker ger nämligen ett grymt resultat.. Dock rekommenderar jag att göra detta på kvällen, annars kan fuktmasken bli för glansig för en vardagslook eller ”för mycket” under makeupen.. Och det är varken snyggt eller bekvämt enligt mig! Men som en boost över natten fungerar kombon perfekt! Jag brukar ha lermasken i cirka 30 minuter innan jag sköljer av den, därefter applicerar jag fuktmasken och sover med den över natten! Huden blir återfuktad och len..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.