ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARYSKÖNHET

mitt liv har stått still..

Hej! 🙂

Jag har precis tagit en varm dusch, osa:t till flera eventinbjudningar som rullat in och lagt min andra ansiktsmask för dagen.. 😉 Mitt liv har stått väldigt still under hela det nya året, vilket ni säkert har märkt! Mitt fokus har legat på att starta upp min youtubekanal, ta itu med min höftskada samt planera inför nya projekt som jag ska berätta om i framtiden! Med andra ord har det inte varit fokus på nuet.. 🙄 Men om ungefär 2 veckor kommer jag börja gå på bloggevent, blogga oftare och leva mer! För om ungefär 2 veckor kommer min bokade tid hos ortopeden vara avklarad, vilket betyder att jag förhoppningsvis vet mer om en eventuell höftoperation osv.. Oron över detta har nämligen blockerat min inspiration under flera månader nu! Ja, det är nog lika sorgligt som det är sant..

Vad säger ni om en förändring..? Nu laddar vi upp för en fartfylld vår med nya upplevelser, galna äventyr och supermånga event!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.