ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

behöver rensa tankarna..

Hej!

Jag har bestämt mig för att ta ledigt från att blogga, instagramma och youtuba idag.. Ärligt talat behöver jag tid att tänka! 😐 Dom senaste dagarna har varit ganska tuffa för mig.. Att få ihop mitt jobb med privatlivet är inte så lätt just nu – dels för att min blogg krockar med andra saker, men även för att jag känner mig helt vilsen i exakt allting för tillfället.. Förstår ni vad jag menar? Däremot vill jag vara tydlig med att jag kommer fortsätta blogga! Min lilla paus är såklart ingenting som kommer ändra min passion för sociala medier! Om sanningen ska fram behöver jag bara rensa tankarna för att fatta rätt beslut framöver..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.