ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

lunch på sushibandet

Hej! 🙂

Jag har nog aldrig varit såhär mätt någonsin.. Nog för att jag har en stor aptit för sushi, men jag har nog aldrig ätit SÅHÄR mycket haha.. 😉 Om jag skulle gissa på ett antal sushibitar skulle jag nog säga att jag fick i mig 40-45 stycken.. Är det friskt ens? Antagligen inte.. Pappa, mamma och jag hade ju i alla fall en supermysig lunch ihop vid sushibandet! Vi fick ett bord precis bredvid bandet, så det var bara att öppna en lucka och grabba åt sig av allt man ville ha.. Efter sushin fanns det även en kinabuffé med supergoda rätter som ingen utav oss kunde stå emot.. 😛 Så ja, ni förstår säkert varför jag blev så mätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.