VARDAG

wow vilken goodiebag!

Hej! 🙂

Jag har haft fullt upp med att sortera goodiebags, spika en norrlandsresa och fotografera med mamma idag.. Vi passade pĂ„ att ta en promenad pĂ„ isen igen, och det var sĂ„ otroligt fint med solen som sken! Ni ska fĂ„ se lite senare.. Givetvis hade vi med oss kameran pĂ„ promenaden – som alltid haha!

NĂ€r jag var pĂ„ skönhetsgalan “Daisy Beauty Awards” fick alla gĂ€ster en generös goodiebag i slutet av kvĂ€llen.. Och vilken goodiebag! 😛 Den var fullproppad med diverse skönhetsprodukter till bĂ„de hud, hĂ„r och kropp! Bland annat favoritprodukten frĂ„n Cetaphil som jag anvĂ€nde mig av i höstas.. Sedan fick vi Ă€ven en hel del ansiktsmasker som ska bli spĂ€nnande att pröva – jag har ju blivit lite av ett ansiktsmask-freak pĂ„ senaste haha.. Och sist men inte minst Ă€r jag sĂ„ peppad pĂ„ att pröva nageldropparna, om dom ens Ă€r ok! Flaskan har nĂ€mligen fryst heh.. 😼 Tydligen Ă€r det vĂ€ldigt kallt pĂ„ golven hĂ€r hemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.