ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Få 25% rabatt på körlektioner..

Hej! 🙂

Som ni säkert minns håller jag på att ta körkort just nu.. Och i samarbete med Ringens Bilskola har jag fått äran att erbjuda en exklusiv rabattkod! 😉

För mig var det suveränt att börja köra på bilskola innan jag övningskörde hemma.. Dels för att jag kände mig tryggare med en erfaren körskolelärare, men framförallt för att min lärare visade mig rätt från början! Att veta hur man ska ställa in stolen, när man ska kolla i speglarna och hur man ska hålla händerna på ratten är inte alltid det lättaste.. Och om vi ska vara helt ärliga så vet inte alla föräldrar hur man ska göra det heller! När mina föräldrar tog körkort var det inte alls lika “strängt” som idag, vilket betyder att dom inte vet allt som körkortstagare bör veta idag! Förstår ni vad jag menar..? Att få tydliga instruktioner på körskolan har gjort mig så mycket säkrare i min privata övningskörning! Utan bilskolan skulle jag göra många fel, så det är verkligen värt att ta lektioner.

Erbjudandet är 25% rabatt på deras paket 2” som innehåller 20 körlektioner á 40 min, komplett teorimaterial, lärarledda teorilektioner samt obegränsad tillgång till datorprov och provpärmar! Ordinarie pris 15570 kr – nu 11677 kr. 😎 Rabattkoden är giltig i exakt en månad, t.o.m den 11/3 – 2018.

Ange “PLATIN” i samband med bokning för att ta del av erbjudandet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.