DEAR DIARYSKÖNHET

Therése Lindgren – indy beauty

Tips: “First impressions: INDY BEAUTY

Godmorgon! 🙂

Jag var inbjuden till en magiskt frukost med Therése Lindgren inför lansering av hennes nya hudvårdmärket “indy beauty” som släpps i fabruari.. 😉 Serien består utav 17 produkter i olika former som ALLA är 100% veganska! Vi fick givetvis “prova-på” produkterna under frukosten, dessutom fick vi en minst sagt generös goodiebag med oss hem.. Och ni anar inte hur extremt peppad jag är på att testa dessa produkter.. 😎 Det ska bli spännande att se hur “indy beauty” fungerar för just min hudtyp som ofta kan upplevas som lite känslig, rödflammig och torr under vinterhalvåret! Fortsättning följer såklart..

Vi fick njuta av en god frukost under presentationen på Juno PR‘s kontor! 🙂 Allting som serverades på frukosten var givetvis veganska, precis som alla nya produkter! Bredvid mig hade jag två supercoola tjejer som klädde riktigt bra i årets trendfärg – gult! 😎 Till frukost bjöds det bland annat på chiapuddingar med topping, utsökta frallor och kaffe!Visst är produkterna fina..? 🙂 Jag gillar verkligen den här stilrena designen! #GOALS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.