DEAR DIARYSKÖNHET

Brush crush

 

WOW! 😮 Real Techniques sminkborstar är ju bara för drömmiga, perfekta och grymma! Inte nog med att borstarna ser ut som någonting ur fantasilandet, dom känns även fantastiska mot huden! Ni vet säkert att vissa fake-borstar kan kännas lite hårda mot ansiktet.. Och att köpa borstar med äkta hår finns ju inte på världskartan – i alla fall om ni frågar mig! Därför blev jag glatt överraskad när jag prövade dessa brushes som var så mjuka.. Vilken känsla! 😛 Aldrig mer stickiga borstar som irriterar huden.. Nu är det Real Techniques unicorn-borstar som gäller för min del! 😉 #BrushCrush

Borstarna som jag har testat heter 301 foundation (adlink) och 303 contour (adlink).. 🙂 Rekommenderar!..och jag gillar verkligen unicorn-designen på de nya borstarna haha.. 😎 Glittrigt/coolt möter stilrent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.