ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARYSKÖNHET

Brush crush

 

WOW! 😼 Real Techniques sminkborstar Ă€r ju bara för drömmiga, perfekta och grymma! Inte nog med att borstarna ser ut som nĂ„gonting ur fantasilandet, dom kĂ€nns Ă€ven fantastiska mot huden! Ni vet sĂ€kert att vissa fake-borstar kan kĂ€nnas lite hĂ„rda mot ansiktet.. Och att köpa borstar med Ă€kta hĂ„r finns ju inte pĂ„ vĂ€rldskartan – i alla fall om ni frĂ„gar mig! DĂ€rför blev jag glatt överraskad nĂ€r jag prövade dessa brushes som var sĂ„ mjuka.. Vilken kĂ€nsla! 😛 Aldrig mer stickiga borstar som irriterar huden.. Nu Ă€r det Real Techniques unicorn-borstar som gĂ€ller för min del! 😉 #BrushCrush

Borstarna som jag har testat heter 301 foundation (adlink) och 303 contour (adlink).. 🙂 Rekommenderar!..och jag gillar verkligen unicorn-designen pĂ„ de nya borstarna haha.. 😎 Glittrigt/coolt möter stilrent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.