DEAR DIARY

Urgulligt fotografi

Hej! 🙂

Jag fick precis ett urgulligt foto skickat till mig – förestĂ€llande mig, Jellica och bloggvĂ€rldens minsting haha.. 😉 MĂ„ste ju faktiskt erkĂ€nna att den omtalade, sĂ„ kallade “biologiska klockan” slog ett extra slag nĂ€r vi sĂ„gs hehe.. Bilden togs förövrigt pĂ„ det mysiga skönhetseventet som jag var pĂ„ hĂ€romdagen!

Nu har jag precis köpt med mig lite lunch, kommit hem till Kristofer och sjunkit ner i soffan med datorn i knĂ€t.. Planen Ă€r att fĂ„ sĂ„ mycket som möjligt gjort innan det Ă€r dags att ta helg.. IkvĂ€ll ska jag förövrigt pĂ„ födelsedagsfirande för en slĂ€kting som fyller stort, det ska bli jĂ€ttetrevligt! Mr. K ska ocksĂ„ med ikvĂ€ll, sĂ„klart.. Min underbara slĂ€kt gillar ju typ honom mer Ă€n mig haha! 😆 SĂ„ sjĂ€lvfallet Ă€r han medbjuden, och det Ă€r alltsĂ„ anledningen till att jag jobbar hemma hos honom idag! Vi kom fram till att det blev smidigast sĂ„ eftersom jag Ă€ndĂ„ hade Ă€renden i stan under förmiddagen!

 Foto: Daniel Ahlberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.