DEAR DIARY

Urgulligt fotografi

Hej! 🙂

Jag fick precis ett urgulligt foto skickat till mig – föreställande mig, Jellica och bloggvärldens minsting haha.. 😉 Måste ju faktiskt erkänna att den omtalade, så kallade “biologiska klockan” slog ett extra slag när vi sågs hehe.. Bilden togs förövrigt på det mysiga skönhetseventet som jag var på häromdagen!

Nu har jag precis köpt med mig lite lunch, kommit hem till Kristofer och sjunkit ner i soffan med datorn i knät.. Planen är att få så mycket som möjligt gjort innan det är dags att ta helg.. Ikväll ska jag förövrigt på födelsedagsfirande för en släkting som fyller stort, det ska bli jättetrevligt! Mr. K ska också med ikväll, såklart.. Min underbara släkt gillar ju typ honom mer än mig haha! 😆 Så självfallet är han medbjuden, och det är alltså anledningen till att jag jobbar hemma hos honom idag! Vi kom fram till att det blev smidigast så eftersom jag ändå hade ärenden i stan under förmiddagen!

 Foto: Daniel Ahlberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.