DEAR DIARYSKÖNHET

Ny favorit inom doft

Godmorgon! 🙂

Jag fick hem ett helt magiskt pressprov innehĂ„llande den omtalade parfymen “Good Girl” pĂ„ posten igĂ„r.. Har ni doftat pĂ„ den? 😛 Om svaret Ă€r nej kan jag verkligen rekommendera att spana in den hĂ€r parfymen! Som ni sĂ€kert vet fungerar inte alla parfymer med ens personliga doft, sĂ„ jag tycker givetvis att ni ska “test-spruta” parfymen pĂ„ eran hud innan ni bestĂ€mmer er för att köpa den i sĂ„ fall.. Doften Ă€r ganska kryddig, vilket passar mig perfekt! Jag gillar ju kryddiga, varma och nĂ€stan lite kaxiga parfymdofter som utstrĂ„lar en stark kĂ€nsla av “girl power” haha! 😉 Äntligen har jag hittat en ny favorit inom doft..

GoodGirl by Carolina Herrera finns att hitta i de flesta skönhetsbutiker, bĂ„de fysiska & online – bland annat hos Nordicfeel.. ➡ adlink!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.