DEAR DIARYSKÖNHET

Ny favorit inom doft

Godmorgon! 🙂

Jag fick hem ett helt magiskt pressprov innehållande den omtalade parfymen “Good Girl” på posten igår.. Har ni doftat på den? 😛 Om svaret är nej kan jag verkligen rekommendera att spana in den här parfymen! Som ni säkert vet fungerar inte alla parfymer med ens personliga doft, så jag tycker givetvis att ni ska “test-spruta” parfymen på eran hud innan ni bestämmer er för att köpa den i så fall.. Doften är ganska kryddig, vilket passar mig perfekt! Jag gillar ju kryddiga, varma och nästan lite kaxiga parfymdofter som utstrålar en stark känsla av “girl power” haha! 😉 Äntligen har jag hittat en ny favorit inom doft..

GoodGirl by Carolina Herrera finns att hitta i de flesta skönhetsbutiker, både fysiska & online – bland annat hos Nordicfeel.. ➡ adlink!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.